Vy över Taubespelen 2003

Välkommen till 10-årsjubilerande TaubeSpelen!

Ute på Ängön, vackert beläget vid vattnet mitt i den Bohuslänska skärgården äger TaubeSpelen 2004 rum helgen 17-18 juli. Med scenen nere vid vattenbrynet får publiken tillsammans med visorna också en doft av salt och tång från fjorden. Det var här ute på Ängön som Evert Taube skapade några av sina finaste visor. Och just på den här ängen blev han jagad av en tjur vilket beskrivs i Vals på Ängön. Någon ilsken tjur lär inte finnas på plats men väl artister som Sven-Bertil Taube, Jan Malmsjö, Peter Harryson, Christer Sjögren, The Real Group, Mikael Samuelson, Evert Ljusberg m.fl.

Välkommen!
Välkommen
att besöka Taubespelen 17-18 Juli 2004. Vi är glada att åter få presentera succékonferenciern Peter Harryson! Som vanligt medverkar Sven-Bertil Taube och Jerker Johansson med sin sinfonietta.
Läs mer om artisterna…

Bussresor
Många som kommer till Taubespelen har köpt en paketresa genom ett bussbolag. Det är ett bekvämt sätt att ta sig till Ängön och Taubespelen. Ibland ingår extra aktiviteter såsom en guidad båttur i skärgården. Hör med din lokala bussresearrangör om de kan erbjuda dig en resa till Taubespelen 2004.

Ny artist på Lördag – Sanna Nielsen
Vi är mycket glada att kunna presentera Sanna Nielsen på Lördagen. Hon har bl.a. gjort sig känd genom sin finalplats i Melodifestivalen 2003 med låten “Hela världen för mig”.
Läs mer om Sanna…

Köp din biljett redan idag!
Nu är biljetterna släppta till Taubespelen 2004. Köp din biljett redan idag! Eller varför inte ge bort en i julklapp?

På festivalområdet kan du köpa både mat och dryck. Nygrillade hamburgare, korv med bröd eller varför inte en räktallrik? Skölj ner med en läskedryck eller en Taubespels öl!
Läs mer om utbudet…

TAUBESPELEN 2004

Nästa år är det 10-års jubileum för Taubespelen. Detta firar vi med två storslagna konserter. Se program och artister för mer info.

Lördag 17 Juli – 17.30

Tema: Kommen av ett brusande hav

Konferencier:
Peter Harryson

Artister:
Sven-Bertil Taube
Mikael Samuelsson
The Real Group
Sanna Nielsen – Ny artist
Bosse Larsson
Bengt Magnusson
Jerker Johansson
Sinfoniettan

Söndag 18 juli – 14.30
Tema: Inbjudan till Bohuslän

Konferencier:
Peter Harryson

Artister:
Sven-Bertil Taube
Jan Malmsjö
Christer Sjögren
Evert Ljusberg
Bosse Larsson
Bengt Magnusson
Jerker Johansson
Sinfoniettan

Undrar du något?
Hör i så fall av dig med ett
E-mall till:

[email protected]

NYHET – GÄSTBOK
Var du på Taubespelen i somras? Var vädret för bra i år? Skall du till Taubespelen på 10-års jubileet nästa år? Skriv ett meddelande i gästboken!

Gå till GÄSTBOKEN